بهمن 1398

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل : امسال ۱۰ هزار تن محصولات گلخانه‌ای در این استان تولید شده است.

r_araj 0 715 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ؛ تقی زاده تولیدات گلخانه‌ای امسال استان اردبیل را ۱۰ هزار تن شامل فلفل، گوجه فرنگی، خیار و گل رز اعلام کرد.

با حضور معاونین وزارت جهاد کشاورزی؛ سند الگوی کشت محصولات کشاورزی در اردبیل رونمایی شد

r_araj 0 470 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ، در آئینی که به همین مناسبت بعدازظهر یکشنبه در سالن شهید رجایی استانداری اردبیل برگزار شد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اظهار کرد: سند الگوی کشت محصولات کشاورزی بعد از تصویب در وزارت جهاد کشاورزی به استان‌ها ابلاغ شد و جلسات متعددی برای عملیاتی شدن این سند در اردبیل برگزار شد.

بازدید قائم مقام سازمان بازرسی کشور از شبکه آبیاری و زهکشی پایاب سد خدآفرین

r_araj 0 510 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی اردبیل، رحمانیان قائم مقام سازمان بازرسی کشور و هیات همراه از قسمتهای مختلف پایاب سد خدآفرین وشرکت کشت و صنعت مغان بازدید و در جریان پیشرفت فیزیکی پروژه های آب و خاک پایاب سد قرار گرفت.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: پیاده‌سازی نظام نوآوری در بخش کشاورزی

r_araj 0 639 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، سیدمجتبی خیام نیکویی بعدازظهر یکشنبه در مراسم رونمایی از سند الگوی کشت محصولات کشاورزی در اردبیل اظهار کرد: برای دستیابی به امنیت غذایی جمعیت ۸۷ میلیونی ایران باید برنامه‌های مدون و راهکارهای عملیاتی را در وزارت جهاد کشاورزی در پیش بگیریم که رونمایی از سند الگوی کشت در استان‌های کشور از این برنامه‌ها است.

RSS
1234
پرداخت قبوض

آرشیو

دی ان ان