معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اعلام کرد: پیشبینی میشود که امسال حدود ۳۵۰ هزار تن انواع محصولات باغی در این استان تولید و روانه بازار مصرف داخلی و خارجی شود.
علی حسین احدی عالی، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در جمعبندی مطالب مطرح شده، حضور شرکتهای سرمایهگذاری در استان اردبیل را فرصتی مغتنم برای تبدیل قابلیتها و توانمندیهای بالقوه استان در بخش کشاورزی به توانمندیهای بالفعل دانست. وی اعلام کرد استان از تمامی سرمایهگذاران در بخش کشاورزی استقبال کرده و از هیچ گونه همکاری و مساعدتی دریغ نخواهد کرد.
خلیل نیکشاد، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان نیز در این جلسه اظهار داشت: کشت و صنعت مغان به دلیل داشتن خاک حاصلخیز، نگین ارزشمند تولید محصولات کشاورزی و دامپروری است.
پیمان اسکندری، مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی کشور نیز در ادامه این سفر با اشاره به پتانسیل بالای استان اردبیل در بخش کشاورزی و به ویژه شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان، اظهار داشت: تلاش ما بر این است تا با سرمایهگذاری های برنامهریزی شده، بسترهای مناسبی را برای افزایش تولید و اشتغال ایجاد کنیم.