به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نوبخت اژدری بااعلام این خبر افزود: خوشبختانه تولید گوشت سفید مرغ در استان از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است بطوریکه مازاد تولید را دیگر استانهای همجوارجذب می کنند . بطور متوسط می توان گفت روزانه 7 و نیم تن گوشت مرغ از تولید کنندگان خریداری و در سردخانه ها نگهداری می شود .
این مقام مسئول افزود: روزانه به تعداد 10 هزار قطعه مرغ تولیدی به استانهای آذربایجان شرقی و کشتار گاه شهرستان اهر انتقال داده می شود که پس از کشتار در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد .
رئیس امنیت غذایی استان در ادامه سخنان خود افزود: روزانه به میزان ده تن لاشه مرغ به استان تهران و 9 تن به استان البرز و 5 تن نیز به استان گیلان خصوصا شهرستان آستارا ارسال می شود .
اژدری افزود:قیمت عرضه مرغ به بازار ۸۳ هزار ۵۰۰ تومان است که این امر گویای این واقعیت است که استان اردبیل با تولید کارآمد و توانمند گوشت مرغ مانع افزایش قیمت آن شده و مصرف کنندگان می توانند نیازهای خود را به راحتی از بازار تهیه و مصرف نمایند.
وی ادامه داد : به میزان 1 میلیون و ۴۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در حال حاضر صورت گرفته که پیش بینی می شود وضعیت تولید مرغ در ماه آینده نیز از وضعیت مناسب و مطلوبی برخوردار باشد و میزان جوجه ریزی تا پایان دیماه سالجاری به حدود 3 میلیون قطعه افزایش یابد .