به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل یحیی آذرمی با اعلام این خبر افزود: با توجه به افزایش نسبی دما در روزهای اخیر، شرایط مساعدی برای شروع پوسیدگی، جوانه زنی و فعالیت و خسارت بید سیب زمینی در انبارهای سیب زمینی فراهم گردیده است لذا زارعین بایستی موارد ذیل را دقیقا" رعایت نمایند .
وی تاکید کرد : ادامه نگهداری محصول سیب زمینی در انبار های سنتی ممکن است منجر به پوسیدگی ، جوانه زنی و افزایش خسارت بید سیب زمینی باشد لذا چنین محصولاتی بهتر است که هرچه سریعتر به بازار مصرف انتقال یابند.
آذرمی توصیه کرد : با بازدید های منظم وجود پوسیدگی و خسارت آفت را در محصول انباری بطور منظم ردیابی نمائید.
این مقام مسئول همچنین در خصوص وضعیت تهویه انبارها افزود: با افزایش تهویه سعی نمائید دمای انبار را در زیر 6 درجه سانتی گراد حفظ کنید، بهترین دمای نگهداری سیب زمینی خوراکی 6-5 درجه سانتی گراد می باشد.
وی ادامه داد : در صورت مشاهده آلودگی زیاد به بید سیب زمینی ادامه نگهداری محصول به صلاح نبوده وجهت جلوگیری از خسارت بیشتر محصول راروانه بازار نمائید.
وی در پایان سخنان خود تاکید کرد : از سیب زمینی های آلوده به بید سیب زمینی هرگز به عنوان بذر برای سال بعد استفاده نکنید.