به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی حبیب احمدی با اعلام این خبر افزود: با راهاندازی سامانه مدیریت توزیع هوشمند زنجیره تأمین، تولید و توزیع مرغ گرم، امکان مبادلات و معاملات مستقیم بین عوامل اصلی فراهم شده و به این وسیله نیازی به نقش آفرینی واسطهگران غیر ارزش آفرین در طول زنجیره تأمین نخواهد بود.
احمدی اظهار کرد: از این رو تعداد معاملات در طول زنجیره تأمین به حداقل میرسد و از محل حداقل شدن استهلاک سرمایه و انتقال مالکیت کالا، سود عملیاتی عوامل اصلی افزایش یافته و توأما قیمت تمام شده به حداقل میرسد که این امر منجر به تقویت جایگاه در بازار و توسعه موقعیت رقابتی کسب و کارها خواهد شد.
مدیر روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: استفاده از این سامانه موجب میشود در برخی از ایام سال که در استان اردبیل با افزایش جمعیت مسافران مواجه هستیم، در بازار مرغ اختلال ایجاد نشود و تولیدات قابل رصد باشد.
وی خاطرنشان کرد: این سامانه که اصطلاحا ستکا نامیده می شود، ابزاری به منظور نظارت بر زنجیره تولید و توزیع کالای اساسی با قیمت مصوب سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان است تا با کنترل فرآیند توزیع و فروش کالا، مانع از احتکار، گرانفروشی و حتی احتکار خانگی شود.