به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل مهندس نیکشاد که از هفته گذشته شبانه به همراه معاون بهبود تولیدات دامی و مدیر توسعه بازرگانی و معاون فنی اداره کل دامپزشکی درمرکز استان و روسای ادارات دامپزشکی در شهرستانها با حضور در کشتارگاههای استان از وضعیت و نحوه کشتار مرغ بازدید می کند با اعلام این خبر افزود: متوسط مصرف گوشت مرغ در استان 80 تن بوده و خوشبختانه بیش از 130 تن روزانه در کشتارگاهای استان مرغ کشتار می شود .
این مقام مسئول افزود: همکاریهای دستگاههای ذیربط اعم از حوزه معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ، دستگاه قضایی ، اداره کل تعزیرات حکومتی ، دامپزشکی استان ، نیروی انتظامی استان و اداره کل صمت و اتحادیه مرغداران ما را در انجام این وظیفه یاری می کنند که صمیمانه قدردانی می نمایم و بنا به مصوبه مهم ستاد تنظیم بازار استان تا اطلاع ثانوی خروج مرغ زنده و یا کشتار شده از داخل استان ممنوع می باشد .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در ادامه سخنان خود افزود: خوشبختانه در تامین و توزیع نهاده ها و دان های مرغی هیچ مشکلی وجود ندارد و امید وارم صاحبان فارم های مرغداریها همچنان با جدیت در تولید و همکاریهای تنگاتنگ با ضوابط مقرره در تامین نیاز گوشت مرغ استان سعی و اهتمام نمایند .