متوسط کشتار مرغ در کشتارگاههای استان روزانه بیش از 130 تن
متوسط کشتار مرغ در کشتارگاههای استان روزانه بیش از 130 تن

شنبه, 25 بهمن,1399

متوسط کشتار مرغ در کشتارگاههای استان روزانه بیش از 130 تن

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل مهندس نیکشاد که از هفته گذشته شبانه به همراه معاون بهبود تولیدات دامی و مدیر توسعه بازرگانی و معاون فنی اداره کل دامپزشکی درمرکز استان و روسای ادارات دامپزشکی در شهرستانها با حضور در کشتارگاههای استان از وضعیت و نحوه کشتار مرغ بازدید می کند با اعلام این خبر افزود: متوسط مصرف گوشت مرغ در استان 80 تن بوده و خوشبختانه بیش از 130 تن روزانه در کشتارگاهای استان مرغ کشتار می شود .
این مقام مسئول افزود: همکاریهای دستگاههای ذیربط اعم از حوزه معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ، دستگاه قضایی ، اداره کل تعزیرات حکومتی ، دامپزشکی استان ، نیروی انتظامی استان و اداره کل صمت و اتحادیه مرغداران ما را در انجام این وظیفه یاری می کنند که صمیمانه قدردانی می نمایم و بنا به مصوبه مهم ستاد تنظیم بازار استان تا اطلاع ثانوی خروج مرغ زنده و یا کشتار شده از داخل استان ممنوع می باشد .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در ادامه سخنان خود افزود: خوشبختانه در تامین و توزیع نهاده ها  و دان های مرغی هیچ مشکلی وجود ندارد و امید وارم صاحبان فارم های مرغداریها همچنان با جدیت در تولید و  همکاریهای تنگاتنگ  با ضوابط مقرره در تامین نیاز گوشت مرغ استان سعی و اهتمام نمایند .

Print

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
پرداخت قبوض
دی ان ان