معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل : تولید سالانه 43 هزار تن گوشت مرغ
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نوبخت اژدری با اعلامی این خبر افزود : سالانه در استان 43 هزار تن گوشت مرغ تولید می شود که از کشتار و عرصه و رعایت نکات بهداشتی و رعایت حقوق مصرف کنندگان در جایگاه ممتاز قرار دارد. به طور میانگین می توان گفت که ماهانه در استان 3580 تن گوشت سفید تولید می شود .
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه سخنان خود افزود: میزان مصرف گوشت مرغ در استان سالانه 35500 تن می باشد و مصرف ماهانه آن در استان 2964 تن می باشد .
این مقام مسئول درا دامه سخنان خود افزود: از لحاظ جوجه ریزی استان در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد به گونه ای که میانگین جوجه ریزی ماهانه در استان به 2 میلیون و 50 هزار قطعه می رسد .
وی ادامه داد در جریان سال گذشته برابر با دو میلیون قطعه بوده است . در جریان سال جاری به میزان 235 هزارقطعه جوجه یکروزه به افغانستان صادر شده است .
این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: استان اردبیل سالانه علاوه برتامین گوشت سفید مورد نیاز خود سالانه 7500 تن گوشت مرغ نیز به دیگر استانهای همجوار کشور صادر می کند .