به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل که در جلسه کارگروه جلوگیری از بافت های ناکارآمد حاشیه شهرها و جلوگیری از مهاجریت روستائیان به شهرها که با حضور حاجی لر رئیس اداره پیشگیری از جرایم دادگستری استان و اعضاء ذیربط که در محل این سازمان سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: امروزه توسعه روستایی تا حدودی تابعی از توانمندسازی روستاییان است، زیرا تغییر و تکامل دانش، مهارت و نگرش روستاییان به توسعه روستایی منجر می شود. در این ارتباط، همان طوری که روستاییان از پذیرش روش های جدید و جدیدتر استقبال می کنند، به تبع آن افکارشان نیز متحول می گردد و در نتیجه نگرش جدیدی در آنها نسبت به فعالیت های کشاورزی و سایر فعالیت های اقتصادی در مناطق روستایی ایجاد می شود و با ارتقای ظرفیت های شناختی (آگاهی و دانش) خود، موجبات توسعه پایدار مناطق روستایی را فراهم می سازند.
وی ادامه داد : زمین های زراعی اکثر زارعین در استان به صورت دیم می باشد که همین مسئله میزان درآمد سرانه خانوارها را به شدت کاهش می دهد و به همین دلیل این عده از زارعین نمی توانند تنها با اتکاء به بخش کشاورزی ارتزاق نمایند .
این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: باید با کشاورزی تلفیقی به کمک اقتصاد کشاورزی بشتابیم . صنعت و معدن و تجارت و میراث فرهنگی و صنایع دستی می بایست به کمک تولید کنندگان بشتابند و با تقوویت بنیه مالی آنان زمینه های لازم را برای توانمند کردن قدرت اقتصادی زارعین بکار ببندند .
مدیر کل روستایی استانداری اردبیل افزود: برنامه آسایش و رفاه و امنیت می بایست حاکم بر روستا ها باشد تا بدینوسیله بتوانیم زمینه های لازم را برای توسعه و رشد در روستاهایی که از زمین زارعی دیم و ضعیف برخوردار هستند فراهم سازیم .