وزیر جهاد کشاورزی امجتمع دامپروری کشت و صنعت مغان بازدید و با کارگران شیفت شب این مجتمع گفتوگو کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی در جریان سفر به استان اردبیل پس از ورود به شهرستان پارسآباد این استان بصورت سرزده و شبانه از مجتمع دامپروری کشت و صنعت و دامپروری مغان بازدید کرد.
وزیر جهاد کشاورزی در این بازدید سرزده که حدود ساعت یک بامداد پنجشنبه -١٨ اردیبهشت - انجام شد، با کارگران بخش های مختلف تولیدی دیدار و درباره روند تولید محصولات و مسایل صنفی آنها گفتگو کرد.
وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید از واحد دامپروری و واحد شیردوشی کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار داشت: گزارش مختصر فنی از وضعیت کشت و صنعت در حوزه دامپروری را دریافت کردیم امیدواریم کشت و صنعت و دامپروری مغان به ویژه دامپروری این مجموعه هر چه سریع تر به شرایط مطلوب برسد.
نوری اضافه کرد: در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ظرفیتهای قابل توجهی وجود دارد و امیدواریم همه دست به دست بدهند و شاهد بهرهوری و شکوفایی هرچه بیشتر این سرمایه ملی که به دست مردم پرتوان و باغیرت این استان و منطقه مغان مدیریت میشود، باشیم.
وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: کشت و صنعت دامپروری مغان یکی از مجمتع های پیشرو است و انتظار داریم فعالیتهای آن در کشور هم پیشرو و پیشاهنگ باشد و به همت مدیران توانمند منطقه و شرکت شاهد شکوفایی هر چه بیشتر این مجمتع باشیم.
مجتمع دامپروری کشت و صنعت مغان با بیش از ۵۵ سال فعالیت در حوزه تولید محصولات زراعی، باغی و دامی، فرآوری و تبدیلی در منطقه پارس آباد مغان در استان اردبیل از قطبهای مهم صنعت کشاورزی ایران است.