بازدید استاندار اردبیل از واحدهای تولیدی سرعین؛ تسهیلات برای توسعه پرداخت می‌شود
بازدید استاندار اردبیل از واحدهای تولیدی سرعین؛  تسهیلات برای توسعه پرداخت می‌شود

ﺳﻪشنبه, 01 مهر,1404

بازدید استاندار اردبیل از واحدهای تولیدی سرعین؛ تسهیلات برای توسعه پرداخت می‌شود

مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل، در جریان بازدید از مجموعه‌های اقتصادی شهرستان سرعین، از نزدیک با فعالیت و مسائل واحدهای تولیدی این منطقه آشنا شد و از اعطای تسهیلات برای توسعه این واحدها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل، روز دوشنبه، ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، در بازدید از مجموعه‌های اقتصادی شهرستان سرعین، ضمن دیدار با مدیران و کارکنان این واحدها، از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آن‌ها قرار گرفت.
استاندار اردبیل در این بازدید که با هدف بررسی وضعیت تولید و اشتغال در شهرستان سرعین انجام شد، از واحدهای تولیدی شامل شرکت قارچ خوراکی سبلان، گلخانه گل رز، کارخانه قطعات بتنی بازدید کرد.
امامی یگانه با اشاره به اینکه در این مجموعه‌ها بیش از ۵۵۰ نفر مشغول به کار هستند، تصریح کرد: «تلاش می‌کنیم با ارائه تسهیلات سرمایه در گردش و حمایت از اجرای طرح‌های توسعه‌ای، زمینه را برای رونق بیشتر این واحدها و افزایش اشتغال در منطقه فراهم کنیم.»
استاندار اردبیل در پایان این بازدید، ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیران و کارکنان واحدهای تولیدی، ابراز امیدواری کرد با حمایت‌های دولت و تلاش مضاعف تولیدکنندگان، شاهد رونق هرچه بیشتر اقتصاد استان باشیم.
Print

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
پرداخت قبوض

آرشیو

دی ان ان