پیش‌بینی تولید ۷۰ تن دانه روغنی کاملینا در استان اردبیل
پیش‌بینی تولید ۷۰ تن دانه روغنی کاملینا در استان اردبیل

شنبه, 16 تیر,1403

پیش‌بینی تولید ۷۰ تن دانه روغنی کاملینا در استان اردبیل

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اعلام کرد: امسال روغنی کاملینا در سطح ۱۰۰ هکتار از اراضی زراعی این استان کشت شده و با توجه به آغاز برداشت محصول، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۷۰ تن محصول از این مزارع برداشت شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل غفور آقایی گفت: این محصول با هدف افزایش تولید دانه‌های روغنی برای نخستین بار در سطح بیش از ۱۰۰ هکتار از اراضی زراعی دیم این استان کشت شده است.
وی افزود: برداشت این محصول از اراضی زراعی استان اردبیل آغاز شده و تا ۲ هفته آینده پایان می‌یابد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: دانه روغنی کاملینا هم‌خانواده گیاه کلزا بوده و مقاومت بالایی نسبت به خشکی، سرما، آفات و بیماری رایج در دانه‌های روغنی دارد.
وی اظهار کرد: با توجه به کم توقع بودن دانه روغنی کاملینا نسبت به نهاده‌ها و آب، می‌توان این محصول را در طیف متنوعی از اراضی کشت کرد و کشت آن به عنوان یک محصول مناسب در تناوب با غلات توصیه می گردد.
آقایی اضافه کرد: در حمایت از بهره‌برداران، محصول کاملینا نیز همانند دیگر دانه‌های روغنی نظیر کلزا با قیمت مصوب دولتی به صورت تضمینی به ازای هر کیلوگرم ۳۳۰ هزار ریال از کشاورزان خریداری می‌شود.
گفتنی است: استان اردبیل ۱۸ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد که معادل ۱.۰۹ درصد از مساحت کل کشور ایران است.
۴۳.۶ درصد از مساحت این استان شامل ۸۱۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی، ۵۰.۴ درصد معادل ۹۴۹ هزار هکتار مرتع، ۳.۵ درصد برابر با ۶۳ هزار هکتار جنگل و مابقی نیز مربوط به سایر کاربری‌هاست.
استان اردبیل کمتر از یک درصد مساحت ایران را دارد ولی با تولید سالانه ۴.۵ میلیون تن انواع محصول کشاورزی ، چهار درصد تولیدات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با تولید حدود ۴۰۰ هزار تن گندم، ۸۵۰ هزار تن سیب زمینی و ۴۵۰ هزار تن انواع محصولات باغی، سهم عمده‌ای در تامین نیاز به محصولات کشاورزی کشور دارد.
۷۵۰ هزار هکتار از اراضی استان اردبیل کشت می‌شود که ۲۷۰ هزار هکتار آن اراضی آبی و ۴۸۰ هزار هکتار نیز جزو اراضی دیم است.
محصول گندم با حدود ۲۹۰ تا ۳۰۵ هزار هکتار و محصول جو با حدود ۹۰ تا ۱۲۰ هزار هکتار، بیشترین سهم اراضی کشت محصول کشاورزی در استان اردبیل را دارد.

Print

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
نکات پیشرفته
نوع مثال نکات
مبهم ابتکار~ از نظر گفتاری شامل عبارتی نزدیک به ابتکار مثل افتخار.
خلاصه دسته* شامل عبارتی که با دستهشروع می‌شود مثل دسته بندی و عین خود عبارت دسته
عین عبارت نارنجی شامل عبارت نارنجی
عین جلمه "پرتال عالی است" شامل جمله پرتال عالی است
OR دوچرخه قرمز شامل عبارت نارنجی یا دوچرخه یا هر دو. عبارت OR باید با حروف بزرگ نوشته شود
دوچرخه OR نارنجی
AND +نارنجی +دوچرخه شامل هر دو عبارت نارنجی و دوچرخه
دوچرخه AND نارنجی
ترکیبی (سریع OR مفرط) AND روش‌شناسی شامل روش‌شناسی و همچنین لازم است شامل سریع و/یا مفرط باشد.عبارت AND باید با حروف بزرگ نوشته شود
تعداد نتیجه در صفحه:
محدودسازی نتایج جستجو به برچسب‌های مشخص شده
محدودسازی نتایج جستجو به بازه زمانی مشخص شده
محدودسازی نتایج جستجو به منبع مشخص
نتایج جستجو می‌بایست دقیقا شامل کلمات‌کلیدی باشد
پرداخت قبوض

آرشیو

پویش ملی ایرانیان برای امنیت و اقتدار غذایی

...

0

... 0°C

0

0      0
... 0°C

0

0      0
... 0°C

0

0      0
Alternate Text
سرعت باد

0

Alternate Text
رطوبت هوا

0

Alternate Text
میزان بارش

0.0

Alternate Text
فشار هوا

0

0 °C
  دمای فعلی

-->
دی ان ان