رئیس مرکز آمار و اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی: تنوع زیستی و شفافیت سیاست‌گذاری، مزیت رقابتی اردبیل برای جذب سرمایه‌گذاری
معاون سازمان شیلات ایران: شش تفاهم‌نامه شیلاتی در «اردبیل اکسپو ۲۰۲۵» نهایی می‌شود

شنبه, 08 آذر,1404

معاون سازمان شیلات ایران: شش تفاهم‌نامه شیلاتی در «اردبیل اکسپو ۲۰۲۵» نهایی می‌شود

معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران از نهایی شدن شش تفاهم‌نامه شیلاتی در «اردبیل اکسپو ۲۰۲۵» خبر داد.

مهدی شکوری پنجشنبه ۶ آذر با قدردانی از تلاش‌های مسئولان استان اردبیل در ایجاد شرایط مطلوب برای ارائه پروژه‌های سرمایه‌گذاری گفت: امیدواریم در این همایش بتوانیم بیش از شش تفاهم‌نامه در حوزه شیلات را به نتیجه برسانیم.

وی با اشاره به ضرورت جذب سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف شیلات کشور، ابراز امیدواری کرد: «اردبیل اکسپو ۲۰۲۵» بتواند بستر مناسبی برای معرفی و توسعه فرصت‌های سرمایه‌گذاری این حوزه فراهم کند.

معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران افزود: با اجرای این تفاهم‌نامه‌ها در آینده نزدیک، شاهد رشد و شکوفایی حوزه شیلات در استان اردبیل و سطح ملی خواهیم بود.

معاون توسعه آبزی‌پروری شیلات ایران همچنین با اشاره به ظرفیت‌های متنوع سرمایه‌گذاری در صنعت شیلات کشور ابراز امیدواری کرد: اردبیل اکسپو ۲۰۲۵ نقشی مؤثر در جذب سرمایه‌گذاران و تحقق اهداف توسعه‌ای این بخش ایفا کند.
Print

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
دی ان ان