بیش از ۲۲۰هزار تن گندم در استان اردبیل خریداری شده است/ پیگیری مطالبات کشاورزان از سازمان برنامه و بودجه
بیش از ۲۲۰هزار تن گندم در استان اردبیل خریداری شده است/ پیگیری مطالبات کشاورزان از سازمان برنامه و بودجه

یکشنبه, 21 تیر,1405

بیش از ۲۲۰هزار تن گندم در استان اردبیل خریداری شده است/ پیگیری مطالبات کشاورزان از سازمان برنامه و بودجه

🔹معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: تاکنون بیش از ۲۲۰هزار تن گندم و بیش از ۱۴هزار تن دانه‌های روغنی در قالب خرید تضمینی و خرید توافقی از کشاورزان استان خریداری شده است.

🔹به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی اردبیل، بهروز خلیلی در بازدید از مراکز خرید تضمینی گندم شهرستان مشکین‌شهر اظهار کرد: برآورد ما تولید بیش از ۵۰۰هزار تن گندم در سطح استان است و با تلاش دست‌اندرکاران، انتظار داریم میزان خرید تضمینی گندم از ۳۵۰هزار تن فراتر رود.

🔹معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، همچنین ارزش خریدهای انجام‌شده را بیش از ۱۰/۵هزار میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: یکی از مهم‌ترین موضوعات استان، پرداخت مطالبات کشاورزان بوده که استاندار اردبیل شخصا پیگیر آن است.

🔹خلیلی بیان کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده از سازمان برنامه و بودجه، امیدواریم مطالبات کشاورزان استان اردبیل در آینده نزدیک پرداخت شود.

🔹وی با تقدیر از تلاش‌های اداره‌کل غله استان در راستای فرآیند خرید، از تمامی دست‌اندرکاران خرید، حمل‌ونقل و ذخیره‌سازی به‌موقع گندم قدردانی کرد.

🔹مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل نیز با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۶۰درصد از خرید تضمینی گندم در استان محقق شده است، گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، روند حمل گندم از مراکز خرید به سیلوها و مراکز نگهداری استاندارد با سرعت مطلوب در حال انجام است.

🔹ودود ایرانیان با تأکید بر ضرورت نگهداری اصولی محصول، از اتخاذ تمهیدات لازم برای حفظ کیفیت گندم‌های خریداری‌شده خبر داد و افزود: تمامی ظرفیت‌های موجود برای تداوم خدمات‌رسانی مطلوب به کشاورزان، تسریع در تخلیه و بارگیری، کاهش زمان انتظار و مدیریت بهینه فرآیند خرید تضمینی به‌کار گرفته شده است.
Print

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
دی ان ان